Puheenjohtajan palsta

Hyvä sukuseuramme jäsen!

Myllerien Sukuseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Sokos hotelli Kimmelissä oensuussa  9.7.2017. Tilaisuuteemme osallistui 70 sukumme kuuluuvaa henkilöä. Kiitos Teille!

Järjestämme edelleen virallisten sukukokouksien välissä vapaamuotoisempia tapaamisia. Kesän 2018 tapaamisen ohjelma julkaistaan sekä täällä internet -sivuilla että Facebookissa piakkoin. Paperien tiedote lähetetään ensi vuoden alussa.

Sukuseuran hallitus käynnistää Sukukirjan päivittämishankkeen niin että myös tällä vuosituhannella syntyneet olisivat mukana. Edellinen sukukirjan korjattu painos on vuodelta 2004. Tiedotamme aineiston hankinnasta myöhemmin. Myös tiiviin historiikin kirjoittamista suvun vaiheista harkitaan.

Hallituksen haastavin tehtävä on sukuun kuuluvien nuorten rekrytointi jäseniksi. Haluamme olla näkyvämpiä sosiaalisessa mediassa ja olemme avanneet Facebook-sivuston (Myllerien Sukuseura ry). Haastamme myös jokaisen sukuun kuuluvan rekrytoimaan ainakin yhden lapsensa tai lapsenlapsensa Sukuseuran jäseneksi.

Raili Seppälä-Lehto
Puheenjohtaja
Myllerien Sukuseura ry